Nautubone Gel Uputstvo

Nautubone Gel Uputstvo

Nautubone ima mnogo prednosti i jednostavan je za upotrebu. Proizvod je u potpunosti kompatibilan sa alkoholom i za to nije potrebna posebna priprema.

Posebna upotreba

Nanesite tanak sloj kreme na pogođena područja i bolna mjesta. Koža bi trebala biti suva i čista. Tretman uključuje upotrebu preko perioda 1-2 meseca. Lijek se može primijeniti 2-3 puta dnevno. Prilikom upotrebe važno je zapamtiti:

 • Nanesite gel na upaljene površine i trljajte ga dok se ne upije;
 • Ne pravite nagle pokrete, pokušajte da ne opterećujete zglobove previše;
 • Ako se upala zglobova nastavi, preporučljivo je ponoviti postupak.
 • Važno je koristiti lijek strogo prema uputama. Trajanje tečaja liječenja ovisi o stupnju upale u zglobovima.

  Po želji, lijek se može koristiti u preventivne svrhe. Tretman možete izvršiti dva puta godišnje za sprečavanje. Standardni tok liječenja traje od jedne do dva mjeseca.

  Posebna upotreba

  Što se događa kada koristite lijek

  Kad se lijek apsorbira u površinu kože, dostiže zglobove i utječe na upaljene prostore. Aktivni sastojci eliminiraju upalu i bol. Gel promoviše proces zacjeljivanja i normalizuje elastičnost veze, što povećava pokretljivost zglobova. Oporavak zajedničkih tkiva je dugotrajan proces.

  Tokom prve sedmice aktivni sastojci prodire u zajednička tkiva i eliminiraju nelagodu. U drugoj sedmici poboljšava se protok krvi i ishrana tkiva. Uklanjaju se i naslage soli. Elastičnost ligamenata oko zglobova će se poboljšati. Takođe stimuliše proizvodnju sinovijalne tečnosti.

  Do treće sedmice bolovi u zglobovima gotovo nestaju. Pokreti postaju slobodni i zglobovi više ne reaguju bolom na loše vremenske prilike.

  U narednim sedmicama, zajednička tkiva se u potpunosti oporavljaju. Protok krvi u zglobnu kapsulu normalizira se. Bolni simptomi i upala nestaju.

  PROMOTIVNA PONUDA
  110 KM
  55 KM

  Share to friends
  Nautubone Gel Bosna i Hercegovina