Sastav Nautubone Gel

Nautubone Gel Compound

Nautubone Gel je danas najpouzdanija i sigurna sredstva za liječenje zajedničke bolesti. Neće se morati bojati bolnih postupaka i operacija, potpunu nepokretnost i invalidnost i zauvijek ćete zaboraviti na bol. Nećete stalno ići kod doktora po nove informacije i ponovo se razočarati jer propisani lekovi nisu doveli do željenog rezultata. Većina ljudi treba samo jednu upotrebu gela za zglobove kako bi provjerili i čuli da su potpuno zdravi. I bezopasnost tijela za tijelo omogućava mu da se koristi kao preventivni agent, koji se posebno preporučuje za one koji su najviše skloni bolestima mišićno-koštanog sustava: stariji, sportaši koji rade težak fizički rad.

Takva je efikasnost zbog jedinstvenog sastava našeg proizvoda, koji uključuje prirodne sastojke koji imaju složene efekte na zglobove i okolne tkive i tijelo u cjelini. U ovom slučaju, upute za korištenje Nautubone gela vrlo su jednostavne iz bolova u zglobovima, terapija zahtijeva najmanje vremena, a rezultat će zadovoljiti sve:

  • Mobilnost zglobova bit će u potpunosti obnovljena;
  • Kretanje će postati lagano i slobodno;
  • Oštećenja kostiju, hrskavicu i vezivno tkivo bit će nestati;
  • Cirkulacija krvi i metabolizam vraćaju se u normalu;
  • Vaš će imunološki sistem poboljšati i vaši će zglobovi biti zaštićeni od infekcije;
  • Zaboravit ćete na bol i oticanje.

Šta sadrži Nautubone

Sastav Nautubone gela razvio se dugo vremena. Naučnici su prethodno pregledali svojstva različitih prirodnih tvari i njihovih kombinacija, koje su dugo korištene u borbi protiv bolesti mišićno-koštanog sistema. Rezultat je bio proizvod sa najefikasnijim prirodnim sastojcima.

“Formula 50”, bioaktivni kompleks

Prirodni hondroprotektor. Ublažava bol i upalu. Zaustavlja degenerativne procese u tkivima. Normalizira dijetu spojeva, snabdeva ih potrebnim mineralima i vitaminima, poboljšava metabolizam.

Ekstrakt iz rogova Marala

Jača vezivni aparat. Zbog komponenti lipida, ima snažnu antinamentacijsku i analgetsku svojstva. Promovira ubrzanu zajedničku regeneraciju. Ima opći efekat toniziranja.

Ekstrakt od pamuka

Snažan analgetički, sredstvo proti v-inflammatorni agent i antinamalni agent. Ublažava mišićne grčeve. Pomaže u restauraciji koštanog tkiva. Povećava kvalitetu sinovijskog tečnosti. Normalizira funkcioniranje spojeva i vraća njihovu pokretljivost.

BORA ekstrakt

Povećava elastičnost hrskavice i ligamenata, smanjujući vjerojatnost povreda. Zaustavlja se proces uništavanja koštanog tkiva. Normalizira cirkulaciju krvi. Ubrzava proces regeneracije. Ima antiseptičku i antinamatornu svojstva.

PROMOTIVNA PONUDA
110 KM
55 KM
Nautubone Gel Bosna i Hercegovina